Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğru Okul Çantası Nasıl Seçilir?

23-08-2021 10:51
Doğru Okul Çantası Nasıl Seçilir?

Okul Çantası Alırken Bu Detaylara Dikkat!

Her birimiz daha küçük bir çocukken yaz tatilinin bitip okulun açılacağı o günlerde büyük bir heyecan içine girer, ailemiz ile birlikte okul alışveriş yapmak için sabırsızlanırdık. Rengarenk kalemlerin, çeşit çeşit defterlerin ve yepyeni bir çantanın alışveriş listemizin başında yer aldığı günleri, şimdi kendi çocuklarımızla yeniden yaşıyoruz. Bu noktada, yeni bir okul dönemine hazırlanan çocuklarımız için yapacağımız Okul Alışverişinde belki dikkat edilmesi gereken en önemli detay, okul çantası seçimi. Minik yavrunuzun neredeyse her gün kullanacağı okul çantasının, konfor ve işlevsellik bakımından çocuğunuza hitap etmesi bir hayli önemli. Peki, Doğru Okul Çantası Seçimiiçin başka hangi detaylar göz önünde bulundurulmalı? Okul Çantası Alırken ne gibi özelliklere dikkat etmelisiniz?

Gelin, çocuğunuzun okul dönemine hazırlığında en doğru çantayı birlikte seçelim…

Ergonomik ve Sağlıklı Kullanımdan Yana Olun

Bir ebeveyn olarak çocuğunuzun okula en rahat ve konforlu şekilde gitmesini istediğinizi biliyoruz. Bundan dolayı, küçük çocuğunuz için bir çanta alacağınız zaman ilk dikkat etmeniz gereken unsurun ergonomik kullanım olduğunu aklınızdan çıkarmamalısınız. Bu noktada, okul çantası alırken yapı olarak çocuğunuzu rahat hissettirecek modellere yönelmeniz doğru olacaktır. Geniş ve yumuşak aynı zamanda da ayarlanabilir omuz askılarına sahip, sırt paneli yastık ve süngerlerle desteklenmiş, nefes alabilen ve içeriğinde hiçbir kimyasal maddeye yer vermeyen kumaştan üretilmiş çantalar, çocuğunuza okul hayatı boyunca sağlıklı ve ergonomik bir kullanım sunacaktır.

Çocuğunuzun Yaşını ve Fiziksel Özelliklerini Göz Önünde Bulundurun

Eğer çocuğunuz için bir okul çantası alıyorsanız, mutlaka boyut olarak çocuğunuzu uyum sağlayacak modeli tercih etmelisiniz. Bu noktada, tabii ki yavrunuzun yaşı, kilosu, boyu gibi detaylar devreye giriyor. Çantanın orta kısmının çocuğunuzun belin denk gelecek şekilde olması ve çantanın çocuğunuz vücut ağırlığının maksimum %10’undan daha ağır olmamasına özen göstererek en doğru çantayı seçebilirsiniz. Uygun büyüklükte ve ağırlıkta olmayan Okul Çantası Modelleri, çocuğunuzun fiziksel gelişimini olumsuz olarak etkilemekle kalmayacak aynı zamanda zihinsel olarak da kötü sonuçları beraberinde getirecektir. Yanlış çanta kullanımı, uzun vadede çocuğunuzun sırt ve bel ağrısı çekmesine, duruşunda ve yürüyüşünde bozulmaların olmasına yol açacak, aynı zamanda psikolojik olarak stresli ve sinirli olmasına neden olacaktır.

Çocuğunuza Hitap Eden Tasarımları Tercih Edin

Yeni bir okul dönemi yeni başlangıçlar, yeni maceralar ve yeni eğlenceler demektir. Çocuğunuzun okula keyifle ve isteyerek gitmesi için bizim önerimiz, tasarım olarak ona hitap eden çantaları tercih etmeniz olacaktır. Kız çocuklar için Lol Okul Çantaları ve Barbie okul çantaları harika bir seçim olacakken, erkek çocuklar için Spiderman Okul Çantalarıveya Cars okul çantaları alternatifleriniz arasında yerini alabilir.

Çocuklarınızın yeni okul döneminde ihtiyacınız olan okul çantaları ve çok daha fazlası Koseoglukirtasiye.comadresinde avantajlı fiyatlarla sizleri bekliyor.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.