Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Faber Castell ile Rengarenk Bir Dünya

18-08-2020 17:21
Faber Castell ile Rengarenk Bir Dünya

 

Hayatınıza Renk Katın!

Küçükken ev ve ağaçlarla dolu, hayali bir dünyayı resmetmeye başladığımızda elimizden düşmeyen Faber Castell Boya Kalemleri, bugünlerde pek çok sanatsal resme yön veriyor. Geniş renk skalası ve canlı tonları ile resimlerimize ayrıcalık katan boya kalemleri, hem bizlerin hem de çocuklarımızın hayatına renk katma noktasında bir hayli kararlı.

Yaşamımızda yepyeni pencereler açmamızı sağlayan, bizleri hiç bilmediğimiz renkler ile tanıştıran Faber Castell, şimdi çocuklarımızı bambaşka serüvenlere sürükleme hazırlanıyor. Faber Castell’in çeşitli boya kalemleri ile çocuklarınızı tanıştırmaya, onlarla birlikte onlarca boyama yapmaya, çocuklarınızın yaratıcı yönünü geliştirmeye ve onları da Faber Castell’in renkleriyle buluşturmaya hazır mısınız?

Çocuklarınızın Resim Yeteneğini Geliştirin

Çocuklarınız ile birlikte aktivite yapmak istiyorsanız, boya kalemleri ve kocaman boş bir kağıt sizlere yeterli olacaktır. Çocuğunuzun hayal dünyasını resme dökmesini, pembe bulutlar, sarı ağaçlar, turuncu denizler çizmesini, daha önce hiç karşılaşmadığınız hayvanları ve hikayelerini kağıda dökmesini izlemek sizlere fazlasıyla keyif verecektir.

Çocuğunuza renkleri öğretmek için boya kalemleri harika bir yöntemdir. Çeşitli boyama ve etkinlik kitapları ile minik yavrunuzun renkleri keşfetmesine olanak sağlayın. Bu noktada, onlara dilediği rengi kullanma özgürlüğü tanımanız, onların yaratıcılıklarını köreltmemeniz açısından oldukça önemli. Bırakın, rengarenk bir dünya çizsin ve siz de bu renkli dünyayı çizmelerinde onlara yardımcı olun.

Boş Vakitlerinizi Boyama ile Değerlendirin

Sadece çocuklarınız değil, Faber Castell boya kalemleri ile siz de zihninizden geçenleri kağıda aktarabilirsiniz. Günlük hayatın stresini ve yoruculuğunu bir kenara bırakarak renklerin içinde kaybolmaya, içinizi renklendirmeye ve renklerin olumlu etkilerini sonuna kadar hissetmeye kim hayır diyebilir ki... Dilerseniz elinize boş bir kağıt alın, dilerseniz küçük detaylarla bezenmiş bir mandala... Boyama yaparak, boş vakitlerinizi değerlendirmek, kendi köşenizde keyifli vakitler geçirmek ve sonucunda kendinizi muhteşem hissetmek mümkün.

Faber Castell Boya Kalemlerinde Doğru Adres: Koseoglukirtasiye

Yumuşacık ve kaliteli renklere sahip, yüksek pigmenti ile göz kamaştıran Faber Castell boya kalemlerine Köseoğlu Kırtasiye online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilir, kuru, sulu, pastel, keçeli, fosforlu ve daha birçok Boya Kalemleri Çeşitlerine hızlı bir şekilde sahip olabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.