Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Haydi Toplanın! Oyun Gecesi Yapıyoruz

22-10-2020 17:37
Haydi Toplanın! Oyun Gecesi Yapıyoruz

 

Oyun Gecesinde Mutlaka Bulunması Gereken Oyunlar

Hayatın karmaşasına ve yoruculuğuna küçük bir ara verdiğinizde, eğlenmenin ve kendinizi mutlu etmenin yollarını aramalısınız. Zira, hayat aslında her birimiz için mücadele ile geçen bir oyundur. Bundan dolayı, yaşamı çok daha eğlenceli bir oyun haline getirmek, arkadaşlarınız veya ailenizle geçirdiğiniz günlerin keyfini çıkarmak ve önünüzdeki günleri en iyi şekilde değerlendirmek gerekli. O halde, en yakın arkadaşlarınızla veya maailenizle birlikte bir Oyun Gecesi yapmaya ne dersiniz?

Bizler, sizin için oyun gecenizi eğlenceli kılacak oyunlardan bir liste hazırladık bile...

Oyun Gecesinin Favorisi: Tabu

Oyun gecesinde bahsettiğimiz bir yerde Tabu’ya yer vermemek olmazdı elbette. Kutu Oyunları içerisinde oldukça eğleneceğinize emin olduğumuz oyunlar birisi olan Tabu, rekabet duygunuzun pekişmesine katkıda bulunacaktır. O zaman iki takıma ayrılın, kartları dağıtın ve süreyi başlatın. Bu oyunda yasaklı kelimelere yer yok! Çekişmeyle geçen bir oyun deneyimi Tabu ile sizleri bekliyor.

Kelime Haznenizi Açığa Çıkarın: Scrabble

Scrabble ile kelime haznenizin genişliğine siz de inanamayacaksınız. Adeta bir kelime yarışı olan Srabble, E-Ğ-L-E-N-C-E-N-C-E-L-İ bir gece geçirmenize ve kelimeler ile dans etmenize olanak tanıyacaktır. 4 kişilik oynanan bu oyunda, kim daha yaratıcı kelimeleri oyun tahtasının üzerine yazacak göremeye hazırlanın!

Kim Daha Esnek Görelim: Twister

Çark çevrilsin ve ellerinizle ayaklarınız yerini bulsun. Sağ el kırmızıya, sol ayak sarıya... Devrilmeyen kazanır! Oyun alanına dirseğinizin ya da dizininizin değmesine izin yok! 2 ila 5 kişi arasında oynayabileceğiniz bu oyunda, ilk hamleyi yapan oyuna devam etme şansı yakalayacaktır. O yüzden elinizi ve ayağınızı çabuk tutmanız önemli. Oyun gecenize hareket katacak Twister ile kimin daha esnek ve hızlı olduğunu anlamak mümkün.

Yer Çekimine Meydan Okuyun: Jenga

Jenga ile bol şamata ve kahkahaya hazır olun! Şansınızı ve yeteneğinizi konuşturmanın şimdi tam zamanı! Aksi takdirde, yer çekimine karşı savunmasız kalmanız pek mümkün değil. Tahtadan kulenizi yaratın ve her bir bloku çekerek kulenin üzerine yerleştirin. Tabii ki kuleyi devirmeden.

Arkadaşlarınız veya aileniz ile eğlenceli bir akşam geçirmeniz için size hitap edecek pek çok kutu oyununu Koseoğlukirtasiye.com adresinde bulabilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.