Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Klavye ve Mouse Seçimi Nasıl Yapılır?

16-10-2020 16:24
Klavye ve Mouse Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Bilgisayar Ekipmanı Alırken Bunlara Dikkat!

İşinizi bilgisayar üzerinden yürütüyor olabilirsiniz, tam bir oyun tutkunu olabilirsiniz veya bilgisayar ile vakit geçirmekten hoşlanıyor olabilirsiniz. Aslında bunların pek bir önemi yok, asıl önemli olan ne tür bir bilgisayar ekipmanına ihtiyacınız olduğu... Bu noktada, Klavye ve Mouse Seçimiyaparken göz önünde bulundurmanız gereken detayları sizler için bir araya getirdik.

Konforlu Kullanım

Yazı yazarken, oyun oynarken veya tasarım yaparken... Saatler boyunca klavye ve mouse kullanmak bazen fazlasıyla yorucu olabiliyor. Bundan dolayı, mouse ve Klavye Tuşlarının hassas olması, yumuşak bir basıma sahip olması, parmaklarınızın yorulmaması açısından oldukça önemli. Aynı zamanda, alacağınız Klavye Fare Setinin ince bir yapıya sahip olması ve son derece sessiz tuşlara sahip olması konforlu bir kullanım açısından dikkat etmeniz gereken detaylar arasında yerini alıyor.

Her An Taşınabilirlik

Klavye ve Mouse seçimi yaparken söz konusu ekipmanların kablosuz olması aramanız gereken özellikler arasında yerini almalı. Dilediğiniz an, dilediğiniz yerde pratik bir kullanım sunacak olan Kablosuz Klavyeve mouseler, oyun ve yazı deneyimlerinizde vazgeçilmeziniz olacaktır. Bunun yanı sıra, kablosuz bağlantının uzun mesafelerde etkili olması, gecikme ve kopma gibi olumsuzlukları engellemesi önemli. Bu sebeple, seçeceğiniz kablosuz taşınabilir bilgisayar ekipmanlarının 10 metreye kadar kullanım sunuyor olmasına ve bağlantı hızının yüksek olmasına dikkat etmelisiniz.

Kısayol Tuşları

Alacağınız klavyenin sizlere hızlı bir kullanım sunması, satın alma aşamasında göz ardı etmemeniz gereken detaylar arasında yer almakta. Bu noktada, film izlerken veya müzik dinlerken dilediğiniz an anında durdurup başlatabileceğiniz, sesini kısacağınız veya yükselteceğiniz, en az 11 kısayolu bulunan klavyeler tercih etmeniz, anında erişim sağlamak açısından oldukça doğru bir karar olacaktır. Bunun yanı sıra, en sevdiğiniz uygulamaları, klasörleri veya web sayfalarını açmak için özelleştirebileceğiniz kısayol tuşlarının bulunduğu bir klavye, seçiminizi etkileyecek unsurlar arasında yer alabilir.

Uzun Pil Ömrü

İşinizin en yoğun olduğu zamanlarda veya oyunuzun en heyecanlı olduğu anlarda klavye ya da mousenizin pilinin bitmesi hoş bir durum olmayacaktır. Bundan dolayı, satın alacağınız söz konusu ekipmanların uzun bir pil ömrüne sahip olması, hem en kritik anlarda sizlere eşlik etmesi sağlayacak hem de sık sık pil değiştirme güçlüğünden sizleri kurtaracaktır.

Bilgisayar deneyimlerinizi keyifli ve kaliteli hale getirecek aynı zamanda dilediğiniz pek çok özelliği içerisinde barındıracak klavye ve mouselere Koseoglukirtasiye.com adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.