Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Öğretmenler Günü’nü Taçlandıracak Hediye Seçenekleri

12-11-2020 17:26
Öğretmenler Günü’nü Taçlandıracak Hediye Seçenekleri

 

Öğretmenler Günü’nüz Kutlu Olsun!

Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni kabul ettiği günden bu güne her yıl düzenli olarak kutlanan Öğretmenler Günü, taşıdığı anlam ile birlikte çok daha değerli bir gün halini almaktadır.

Kimi zaman bir annenin saçlarımızı okşadığı el gibi, kimi zaman bir babanın gölgesi gibi hayatımızda yer edinen öğretmenlerimiz, bizleri hayata hazırlayan, doğruyu ve yanlışı gösteren en değerli kişilerdendir. Bu noktada, küçüklüğümüzden bugünlere kadar bizlere öğrettikleri ile pek çok kapı açmamızı sağlayan öğretmenlerimizi onurlandırmak, yaptığı fedakarlıkların karşılığını bir nebze olsun verebilmek için Öğretmenler Günü’nde onlara ufak bir armağan vermeye ne dersiniz?

Peki, Öğretmenler Günü Hediyesi Ne Alınır? Öğretmenler Günü’nde hediye alırken hangi detayları göz önünde bulundurmalısınız?

24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerinize alabileceğiniz hediye önerilerini sizler için bir araya getirdik.

İşte, Öğretmenler Günü Hediye Fikirleri...

Öğretmenler Günü’nü Lüks Kalemlerle Ayrıcalıklı Kılın

Öğretmen deyince akla ilk gelen hediye tabii ki kalemdir. Belki çoktan emekli olmuş öğretmeninize, belki hala gelecek nesillere eğitim vermeye devam eden öğretmeninize, belki de yakın bir öğretmen arkadaşınıza alabileceğiniz en güzel hediyelerden biri olan kalem, bunca yıldır biriktirdiği tecrübesini yazıya dökebilmesi ve onlara her daim sizleri hatırlatması açısından oldukça özel bir armağandır. Bu noktada, öğretmeninize verdiğiniz değerin bir göstergesi olacak kalemin şık tasarıma ve ayrıcalık bir yapıya sahip olmasına dikkat etmelisiniz. Zira, söz konusu özel gün için tercih edebileceğiniz birLüks Kalem, yıllar boyunca ellerinden düşmeyecek kaliteye sahip olacaktır.

Öğretmenler Günü’nün Vazgeçilmez Hediyesi: Ajanda

Öğretmenler Günü’nde tercih edebileceğiniz hediyeler arasında yerini alan deri kaplama ajandalar, hem oldukça şık hem de kullanışlı bir armağan seçeneğidir. Öğretmeninizin veya yakın çevrenizdeki öğretmen tanıdıklarınızın fazlasıyla hoşuna gidecek Ajanda Hediyesi, yıllık planlama yapmalarında veya alacağı notlarda onlara eşlik edecektir. Dilerseniz, defter veya ajandanın içerisine iyi dileklerinizde oluşan bir not ile öğrencilik döneminde kullandığınız okul numaranızı yazarak, öğretmeninizin yüzünde güzel bir gülümseme oluşturabilirsiniz.

Öğretmenler Günü Hediyesi Köseoğlu Kırtasiye ’de

Öğretmeninize sizinle geçirdiği yılları anımsatacak ve çevrenizdeki öğretmen tanıdıklarınıza onları düşündüğünüzü gösterecek hediye seçenekleri Koseoglukirtasiye.com adresinde sizleri bekliyor. Geniş bir ürün yelpazesine sahip olan sitede, Öğretmenler Günü’ne yakışacak bir hediye mutlaka bulacaksınız.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.