Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Okula Dönüş için Her Şeyiniz Hazır Mı?

08-09-2020 12:14
Okula Dönüş için Her Şeyiniz Hazır Mı?

 

Yeni Okul Dönemi Hazırlıkları Başlasın!

Uzun bir ev dönemini geride bırakan çocukların, okula yeniden başlamak için sabırsızlandığı günlerdeyiz. Hocalarını, kitapları ve tabii ki en çok arkadaşlarını özleyen çocuklarınızın heyecanına ortak olmak, yeni okul döneminde onların ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak önemli. Bu noktada, minik çocuklarınız ile yapacağınız küçük bir alışveriş, onları okul dönemine çok daha etkili bir şekilde hazırlayacaktır. Peki, çocuğunuza Okula Dönüş için Almanız Gereken Malzemeler Nelerdir? Okul Alışverişiyaparken dikkat etmeniz gerekenler neler? Gelin, çocuğunuzun yeni okul dönemi hazırlıklarına birlikte el atalım...

Ergonomik Bir Okul Çantası

Okul Çantası alırken çocuklarınızın seçimini ön planda tutmak önemli. Onların sevdiği renklerden veya izlemeye doyamadığı çizgi film kahramanlarından oluşan bir çanta çocuklarınızın fazlasıyla hoşuna gidecektir. Bu noktada, minik yavrunuz için Okul Çantası Seçimi Yaparken, önceliğiniz konforlu ve ergonomik yapıdan yana olmalı. Onların boyuna ve yaşına uygun, sırtını destekleyecek, sağlıklı kumaşlardan elde edilen çantalara yönelmek çok daha rahat bir kullanım sunacaktır. Zira, çocuğunuzun vücut yapısına uyum sağlamayan bir çanta, çocuğunuzda sırt ve boyun ağrısı gibi sorunların ortaya çıkmasın neden olacak, kimyasal içeren kumaşlardan üretilen bir çanta ise yeterince sağlıklı bir kullanım sunmayacaktır.

Rengarenk Kalemlerle Dolu Bir Kalemlik

Çocuklarınızın yeni okul dönemine heyecanla başlamasını sağlayacak rengarenk kalemler, hem resim yaparken hem yazı yazarken oldukça hoşuna gidecektir. Kuru boyaların, keçeli kalemlerin yanı sıra, silgilerin ve kalemtıraşların yer alacağı, bir Kalemlik çocuğunuzun okul döneminde ihtiyaç duyacağı malzemeler arasında yerini alıyor.

Yepyeni Notlar için Yepyeni Defterler

Okul alışverişi listesinde yer alan en önemli malzemelerdendir defterler. Çocuğunuzun öğrendiği yeni bilgileri yazacağı, resim çizeceği, aklından geçenleri ve hayal dünyasını aktaracağı defterler yeni okul döneminde onlara eşlik etmeye hazır. Kareli ve çizgili defterlerin yanı sıra, Resim Defteri, müzik defteri ve çok daha fazlası çocuğunuzun okula hazırlığına destek olacaktır.

Beslenme Çantası ve Suluk

Çocuklarınız okula gittiğinde, sağlıklı ve düzenli beslenmeye devam etmeli. Bundan dolayı, çocuğunuz okula giderken, ellerinizle hazırlayacağınız sandviç, meyve ve kurabiye gibi yiyeceklerini koyabileceğiniz Beslenme Çantası temel ihtiyaçlardan. Bunun yanı sıra, çocuğunuzun gün içerisinde su tüketimi ihmal etmemesini sağlayan suluk veya matara, okul dönemi hazırlığında almanız gerekenlerden.

Sağlıklı Bir Okul Dönemi için Maske

Yeni okul dönemi hazırlıklarında her ne kadar yüksek önlemler alınsa da, çocuklarınızın sağlığını korumak, onlara çok daha kaliteli bir okul dönemi sunmak için alışveriş yaparken çocuklarınız için maske almayı almayı unutmayın.

Okula dönüş için çocuklarınızın ihtiyacı olan tüm malzemelerKöseoglukirtasiye.com adresinde! Kalem çeşitlerinden birbirinden farklı modele sahip okul çantalarına, defterlerden pek çok kağıt gereçlerine geniş bir ürün yelpazesi yeni okul dönemi için çocuklarınız ve sizi bekliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.