Giriş Yap Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Sanatın İyileştirici Yönünü Keşfetmeye Hazır Mısınız?

17-07-2020 17:42
Sanatın İyileştirici Yönünü Keşfetmeye Hazır Mısınız?

 

İçinizdeki Ressamı Ortaya Çıkarın

Kendinizi dış dünyaya kapatarak özgürce resim yaptığınızı hayal edin! İstediğiniz şekli vereceğiniz, istediğiniz renkleri kullanacağınız ve tamamen sizi yansıtan bir eser... Sizce de gerçekten iyileştirici olmaz mıydı?

Sanatla ilgilenmenin, resim yapmanın sakinleştirici ve iyileştirici etkileri vardır. Ruhu dinlendirmek, kendi içinize dönmek, fırça darbelerinizle birlikte sıkıntılarınızın üzerini kapatmak, zihninizden geçenleri tuvale dökmek... Belki aklınızdan geçenleri, belki hayatınızı, belki de sadece bir nesneyi resmedeceğiniz eserinizde her daim kendinizden bir parça bulmak mümkün.

Günlük yaşamın karmaşasından sizleri uzaklaştırıp, bambaşka diyarlara götürecek olan resim için ihtiyacınız olan tüm malzemeleri sizler için bir araya getirdik.

İşte, içinizdeki ressamı ortaya çıkarmanız için gerekli olan Malzemeler...

Hayallerinizi Sığdıracağınız Bir Tuval

Resim Yapmaya Başlamadan Önce ilk olarak boyut olarak size yetecek bir Tuvale ihtiyacınız olacaktır. Sanat haline getireceğiniz boş bir sayfadan ibaret olan tuvalin, çalışmalarınızı en iyi şekilde sergileyebilmesi için kaliteli olması gerekmekte. Bu noktada, tuval almadan önce bezinin özellikleri hakkında bilgi sahibi olmanızda fayda var. Seçimini yapacağınız tuvalin, boyayı kusmaması ve boyada çatlakların oluşmaması için pamuklu yapıya sahip olmasına özen göstermelisiniz.

Bunun yanı sıra, sadece tuval değil Şövale seçimi de resim yapmadan önce dikkat edilmesi gereken konulardan. Söz konusu şövalenin sağlam olması ve aynı zamanda sizlere kolay kurulum ve taşıma imkanı tanıması önemli.

Hayallerinizi Çizeceğiniz Bir Fırça

Resim çizmek, iyi bir el beceresi ve hayal gücü gerektirmektedir. Fakat bunlardan ziyade, resim çizmek için iyi bir fırçaya sahip olmak öncelikleriniz arasında olmalı. Resminizin kaliteli bir görünüme sahip olmasında bir hayli etkili olan Fırçaların özel kılları bulunması önem vermelisiniz. Bunun yanı sıra, guaj boya, sulu boya gibi farklı boya tiplerine uyum sağlayan bir fırça kurtarıcınız olacaktır.

Hayallerinizi Yansıtacak Bir Boya

Dilerseniz canlı renkler ile rengarenk bir resim, dilerseniz de pastel tonları ile göz dolduran bir resim yapın. Tercihinize göre sulu boya, guaj boya çeşitlerinin yanı sıra, resminize bambaşka detaylara yer vermek ve boyut kazandırmak için pastel ve kuru Boya Seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Tamamen sizi yansıtacak bir resim için gerekli olan tüm malzemelere, Köseoğlu Kırtasiye online mağazamızdan kolaylıkla ulaşabilir, kaliteli gereçler ile eşsiz bir sanat eseri ortaya çıkarabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.